Full kontroll mot Aalesund

Rosenborg med tomålsseier mot Aalesund etter en tidlig scoring i begge omgangene.

Rosenborg fikk en drømmestart på treningskampen mot Aafk. Kun sju minutter ut i omgangen kraglet Skarsem seg forbi oppasseren på venstresiden og satte fart inn i 16-meteren. Han la presist på bakerste hvor Ole Sæter var på plass og trygt satte ballen i det tomme målet.

RBK var det beste laget videre utover omgangen og ledet fortsatt fortjent 1-0 da lagene gikk i garderoben.

Dominansen fra Rosenborg fortsatte i andre omgang, selv om presisjonen varierte noe. Spesielt god var Carlo Holse som frustrerte Aalesund-forsvaret med mange små og presise stikkpasninger som RBK-spillerne kunne løpe på. Holse var også involvert da RBK doblet etter 57 minutter. Feilvendt fikk han en hard pasning ute ved krittet og flikket ballen videre til Markus Henriksen som kom på et flott løp oppover høyresiden. Kapteinen hadde god oversikt og la en svært presis ball langs ballen over til Stefano Vecchia som var iskald da han rolig satte ballen forbi keeper til 2-0!

Aalesund truet aldri seieren og Rosenborg vant treningskampen fortjent 2-0.

Rosenborg - Aalesund (1-0) 2-0