Fyll sesongpausen med lydbøker!

Med BookBeat får du tilgang til over 800.000 lyd og e-bøker direkte på mobilen eller nettbrettet.

I samarbeid med BookBeat får du nå 90 dager gratis lytting og lesing, i tillegg til 10 % rabatt i tre måneder. Et perfekt tilbud for å starte det nye året og når du kjenner det er litt for lenge igjen til sesongstart. Oppdag en ny verden av bøker og nyt spennende historier når du trenger underholdning på vei til jobb eller når du ønsker å slappe av.

Finn ut mer!

Med BookBeat får du tilgang til over 800.000 lyd- og e-bøker direkte på mobilen eller nettbrettet. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, inspirerende biografier eller lokale historier. Hos BookBeat finner du bøker som passer både store og små.  

BookBeat anbefaler

Banner nyhetsbrev RBK.jpg

Boktips om kjente fotballprofiler

Hvorfor ikke lytt på boken om en av fotballens beste spillere gjennom tidene Zlatan Ibrahimovic «Jeg er Zlatan», en spiller som har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Du kan også lytte til Nils Arne Eggens bok «Godfoten» om hans egen og Rosenborgs utvikling, «Mine Kamper» en biografi som følger Egil Drillo Olsens tett både på og utenfor banen eller boken «Pakten med de røde djevlene» boka om de største øyeblikkene i Manchester Uniteds historie. 

Boktips for en interessant samtale

Trenger du bøker som leder til interessante samtaler, da anbefaler vi «Kalder penger – en sann historie om å overleve Putins vrede», «Løgn – hvorfor Trump lyver og hva det gjør med oss» eller «Etterretning» boken av Frode Kristofferesen og Kjetil Hatlebrekke som forteller hva etterretning egentlig handler om. Har du hørt alle på jobben snakke om serien Makta og ønsker å henge med i samtalen? Da anbefaler vi boken «Edderkoppen», som tegner et annet bilde av virkeligheten enn det politikerne selv har prøvd å skape i sine selvbiografier.  

Boktips til deg som elsker bestselgere

Lucinda Rileys serie «De syv søstre» har tatt Norge med storm og perfekt om du ønsker å bli hektet på en ny bokserie. Bestselgeren av Roy Jacobsen «De uverdige» er også tilgjengelig inne i appen, i boken følger vi en gjeng gutter og jenter fra en bygård på østkanten i Oslo under den tyske okkupasjonen. En annen serie med bestselgere er Lars Myttings «Hekne», som er stråelnde historiske romaner gripende fra første stund 

Boktips til deg som elsker krim

Harry Hole serien er selvfølgelig tilgjengelig i appen og Jo Nesbøs nyeste bok «blodmåne» er perfekt om du ønsker en god krim til mørke kvelder. I tillegg er serien av den norske duoen Jørn Lier Horst og Thomas Enger tilgjengelig. «En helt vanlig familie» har blitt en populær serie på netflix, men du kan også lytte til den psykologiske thrilleren av Mattias Edvadsson inne i BookBeat.

Finn ut mer

Annonse fra Eliteserien: