Gabrielsen skrev proffkontrakt

Vemund Thue Gabrielsen har bundet seg til Rosenborg til 2025.

Annonse:

G16-landslagsspilleren har vært en viktig brikke på Rosenborgs guttelag, som har imponert i nasjonal serie- og cup denne sesongen. Forsvarsspilleren har vist såpass lovende takter at RBK har tilbudt en proffkontrakt, som gjør at 16-åringen binder seg til klubben.

- Jeg synes det er helt fantastisk. Det er en utrolig god følelse å få muligheten til å skrive under en proffkontrakt med store Rosenborg, sier Gabrielsen.

- Vemund er en spennede høyreback og et menneske som er hel ved. Han er en reflektert og ambisiøs spiller som ønsker seg opp og frem. Det blir gøy å følge utviklingen hans fremover, sier Christer Basma, leder for SalMar Akademiet.

Den tidligere Trygg/Lade-spilleren har også landskamper på G16-nivå denne sesongen, sammen med Sverre Nypan, som selv har A-lagskontrakt. Dit ønsker Gabrielsen seg også en dag.

- Ambisjonene fremover er å gjøre seg fortjent til å spille mye i 3. divisjon med RBK 2 og så får vi se med tiden når jeg er klar til å gjøre jobben utpå fine Lerkendal, sier Gabrielsen.

Annonse fra Eliteserien: