Gonzalez klar for Rosenborg

Jordi Gonzalez har skrevet under en treårskontrakt med Rosenborg.

Annonse:
Jordi Gonzalez er klar for Rosenborg. Alle foto: BK Häcken
Jordi Gonzalez er klar for Rosenborg. Alle foto: BK Häcken

Jordi Gonzalez er Rosenborgs nye assistenttrener. Spanjolen har skrevet under en treårskontrakt.

- Alle kjenner historien til Rosenborg og hva klubben har oppnådd. For meg blir det en veldig spennende utfordring og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. I tillegg ser jeg frem til å gjøre det sammen en god venn og kollega i Alfred, sier Gonzalez. 

44-åringen har vært i Häcken de siste årene, og har en fortid i flere svenske og norske klubber. Han var også en del av det norske trenerteamet under Per Mathias Høgmos ledelse på landslaget. 

Nå kommer han til Trondheim for å trene Rosenborg med en god venn. Gonzalez og Alfred Johansson ble kjent i Djurgården for 10 år siden. Siden tok karrierene forskjellige veier, men de har hatt nær kontakt i alle år og kjenner hverandre godt. 

- Vi har besøkt hverandre jevnlig og har diskutert mye fotball underveis. Det blir veldig spennende å kunne utvikle våre tanker og ideer om fotball i Rosenborg, sier han. 

Gonzalez vet kravene og forventningene er store i Trondheim. Men samtidig som Rosenborg skal høyere på tabellen, legger han også vekt på noe annet. 

- Vi ønsker å få Rosenborg tilbake til toppen av norsk fotball, men det er også viktig at klubben spiller fotball på en måte som passer identiteten til Rosenborg, sier han.

Gonzalez kommer til Trondheim sammen med Alfred i neste uke. 10. januar drar trenere og spillere til Gran Canaria for lagets første treningsleir.   

 

 

Annonse fra Eliteserien: