- Håper vi gjør Nils Arne stolt

Anders Ågnes Konradsen scoret et perlemål da Vålerenga ble slått i fjor. Nå håper han på ønskereprise i hyllesten av Nils Arne Eggen.

Annonse:

Midtbanespilleren scoret i begge oppgjørne mot Vålerenga i fjor. Det første i 3-0-seieren over hovedstadslaget på Lerkendal, det andre i 3-2-seieren på Valle. Rosenborg har et godt tak på Vålerenga i seriesammenheng. Sist VIF-seier kom på Ullevaal i 2011 og Rosenborg har ikke tapt på Lerkendal siden 2005. RBK står med 13 seiere og én uavgjort på de siste 14 seriekampene på hjemmebane mot Vålerenga.

Det er en rekke som Anders Ågnes Konradsen naturlig nok ønske å forlenge på søndag.

- Vi har gode erfaringer med å spille mot Vålerenga her hjemme. Selvfølgelig husker vi at vi er i samme som i fjor, der vi kom tilbake fra ferie og slo Vålerenga 3-0. Det gir en god følelse i inngangen, sier Konradsen.

To timer før kampstart skal Nils Arne Eggen hyllest gjennom avdukningen av Nils Arne-statuen utenfor Lerkendal. Fra klokken 20 håper spillerne på å hylle trenerlegenden med tre poeng.

- Vi håper på å gjøre Nils Arne stolt. Jeg håper så mange som mulig tar del i hyllesten og støtter oss på kamp etterpå, sier Konradsen.


Rosenborg - Vålerenga
søndag 16. juni klokken 20:00
Billetter skaffer du her.

 

Annonse fra Eliteserien: