- Har fått beskjed om å slippe meg løs

Emil Konradsen Ceïde har fått klare beskjeder fra lagkamerater og trenere. Det har gitt ham selvtillit som han har vist på banen den siste perioden.

Annonse:

- Det har gått litt for opp og ned for min del. Noen kamper har jeg vært god og i andre har jeg ikke levert som jeg ønsker. I det siste har jeg spilt med mer selvtillit enn jeg har gjort tidligere. Jeg er mer uredd, bare kjører på og tviler ikke på meg selv, sier Emil Konradsen Ceïde.

18-åringen har fått mye spilletid i serien så langt og har, som laget, variert i prestasjonene denne sesongen. Og som laget har Ceïde spilt på seg selvtillit den siste tiden. Det enkle svaret er at unggutten får stadige beskjeder om å slippe løs og slutt å tenke på konsekvenser.

- Jeg får høre av lagkameratene og trenerne hele tiden at jeg må fortsette å kjøre på og spille mitt spill. Det har gitt meg trygghet og gjort at jeg bare har fortsatt om jeg ikke har lykkes på en dribling, et skudd eller et innlegg, sier Ceïde.

Løsnet mot Sarpsborg 08

Angrepsspilleren var en av de mest toneangivende spillerne da Rosenborg valset over Sarpsborg 08 sist og vant 5-1 etter fire scoringer i 2. omgang. Ceïde var innblandet i det meste Rosenborg foretok seg fremover i banen og kunne sette to assist på kontoen for målpoeng. 

- Det er veldig gøy at det har løsnet. Spesielt når vi har begynt å vinne kamper og det går bra, sier han og følger opp:

- Det er deilig at jeg kunne bidra med to assist. Det var på tide å levere målpoeng, nå håper jeg å kunne levere mål og assist i neste kamp, sier Ceïde. 

Forventer femte strake hjemmeseier

Neste kamp er Aalesund, også det på Lerkendal. Rosenborg kommer med selvtillit på eget gress og står med fire strake seiere før de møter tabelljumboen fra Jugendbyen.

- Vi forventer å slå Aalesund, sånn som vi forventer å slå alle på Lerkendal. Vi må bare fortsette der vi slapp og spille vårt spill. Med ordentlig Rosenborg-spill skal vi ta tre poeng, sier Ceïde.

Rosenborg - Aalesund spilles søndag klokken 20.30. Er du ikke blant de 200 som er trukket ut til å komme på stadion, kan du se kampen på Eurosport Norge og DPlay.

Se noen høydepunkter fra Ceïdes praktkamp mot Sarpsborg 08 i videovinduet under:

Annonse fra Eliteserien: