- Har nesten mistet skuddfoten

Mot Glimt avgjorde han kampen fem minutter på overtid med et sjeldent langskudd. Selv er han ikke overrasket over at det er langt mellom fulltrefferne.

Annonse:

- Det var sinne, frustrasjon, glede og lettelse. Alt av følelser kom ut, sier Marius Lundemo. 

Midtbanespillerne beskriver følelsene etter 3-2-scoringen på overtid mot Glimt. En scoring få snakket om etterpå på grunn av at utenomsportlige hendelser tok alt fokuset. Men målet var bare den tredje Eliteseriescoringen på 55 kamper for Lundemo i RBK-trøya. Alt for lite i følge han selv.

- Ja, det er for lite. Men som anker på midten er det ikke lett heller. Jeg kommer for sjelden i posisjon til å skyte. Jeg skulle gjerne vært litt høyere i banen, sier han.

I Lillestrøm fikk han titt og ofte vist frem skuddfoten. Den har ikke vært like synlig i Rosenborg.

- Jeg har nesten mistet skuddfoten på grunn av lyskeproblemene. Tidligere stod jeg mye igjen etter trening for å skyte, men det har ikke vært mulig i år. Denne sesongen har jeg prioritert å holde meg frisk, så får vi ta opp skuddtreningen neste år, sier han.  

På søndag venter nok en kamp som "må vinnes". Viking på bortebane er en tøff oppgave, men Lundemo tror oppturen mot Glimt kan gi laget et løft i sesongavslutningen. 

- Viking har gjort det veldig bra siden vi knuste dem 5-1 her på Lerkendal, så det blir helt sikkert en vanskelig kamp for oss. Men jeg tror selvfølgelig vi klarer det. 

Annonse fra Eliteserien: