Hardt straffet mot Brann

Igjen var det billige baklengsmål som ble avgjørende da Rosenborg gikk på sitt andre strake tap.

Det var Brann som skulle gå seirende ut av oppgjøret da Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland returnerte til Lerkendal, som bortelagets trenere.

Rosenborg tok styringen på oppgjøret fra start og presset Brann bakover. Den første store sjansen kom da Ceïde kom rundt på venstresiden og la på bakre. Der avsluttet Holse fra kloss hold, men Opdal gjorde en sterk reaksjonsredning.

De første 20 minuttene handlet det meste om Rosenborg, men hjemmelaget var ikke farlige nok foran mål. Da viste Brann hvor enkelt det kunne gjøres. Robert Taylor fikk sjansen fra drøyt 20 meter og dunket ballen i mål!

Og før det hadde gått ett minutt doblet gjestene. Daouda Bamba utnyttet en feilpasning av Rosenborg og kom alene med Faye Lund, der han la på til 0-2.

Ny smell like etter hvilen

Rosenborg måtte legge en ny slagplan i pausen, men fikk seg en ny smell før det hadde fått to minutter av andre omgang. Sander Svendsen tok muligheten fra 18 meter og banket ballen via tverrliggeren og i mål. Veien til poeng så veldig lang ut.

I en lang periode i andre omgang klarte ikke Rosenborg å skape trykket på Brann som skulle til, men Brann begynte å sprekke opp mer og mer det siste kvarteret. Da smalt det fra Kristoffer Zachariassen med ni minutter igjen. Tagseth sendte avgårde Reitan på høyresiden med en flott pasning, og Reitan slo presist inn hvor Doff headet ballen flott i lengste hjørnet.

På overtid trykket Rosenborg kraftig mot Brann-målet. Fire minutter var lagt til, og tre minutter på overtid satte Hólmar Örn Eyjolfsson inn en ny redusering. 2-3!

Rosenborg fikk en siste skuddmulighet i Branns 16-meter, men treffet var ikke bra og Håkon Opdal kunne legge seg oppå ballen og konstantere at Brann tok med seg alle poengene tilbake til Bergen.

Rosenborg - Brann (0-2) 2-3