Henriksen rett inn på laget

Markus Henriksen gjør RBK-comeback når PSV gjester Lerkendal i den avgjørende kampen i Europa League-playoff. Sjekk hele laget her.

Annonse:

I fjor møttes lagene i gruppespill. I år spiller enten Rosenborg eller PSV Eindhoven Europa League-kamper utover høsten. Det hele avgjøres over ett oppgjør på Lerkendal i kveld. Det betyr at en eventuell uavgjort vil gi ekstraomganger og potensielt straffekonkurranse om det er likt etter 120 minutter. 

Rosenborg ønsker selvfølgelig å avgjøre til sin fordel så tidlig som mulig og Åge Hareide håper at Markus Henriksen kan være med på å spille en avgjørende rolle. Den hjemvendte rosenborgeren settes rett inn på laget i skjebnekampen.

Hjemmelaget gjør fem endringer på laget som vant i Ålesund. I tillegg til Henriksen, kommer Holmar Eyjolfsson, Dino Islamovic, Per Ciljan Skjelbred og Samuel Adegbenro inn i startelleveren, i en tropp der Hareide har mange sterke alternativer å velge i. Unntaket er Anders Ågnes Konradsen, som soner karantene for det røde kortet mot Alanyaspor for en uke siden og Torgeir Børven som spilte sin siste RBK-kamp mot Aalesund og ble solgt til Ankaragücü i går.

Rosenborg (4-3-3)

1. André Hansen 
2. Vegar Eggen Hedenstad
4. Tore Reginiussen
15. Holmar Eyjolfsson
25. Pa Konate
7. Markus Henriksen
5. Per Ciljan Skjelbred
18. Kristoffer Zachariassen
11. Carlo Holse
9. Dino Islamovic
28. Samuel Adegbenro

Benken: Faye Lund, Reitan, Hovland, Tagseth, Åsen, Helland, Ceïde.

Kampen ser du på adressa.no og VG+ klokken 19.00.

Annonse fra Eliteserien: