Hentet poeng i en intens bortekamp mot Molde

Rosenborg kom under, men slo tilbake i en jevn, tett og tøff kamp borte mot fjorårets seriemester Molde.

Allerede i andre serierunde var det klart for rivaloppgjør mot Molde, og RBK skulle teste seg mot laget som vant serien suverent i fjor. Da dommeren blåste i gang kampen var hanskene kastet og det ble en intens åpning.

Det åpnet jevnt, men RBK måtte henge litt i tauene etter kvarteret. Etter noen minutter med press fra Molde fikk vertene  et frispark fra 25 meter, som skulle føre til åpningsmålet. Ballen ble slått inn til Tiedemann Hansen som stusset inn 1-0.

Kjernen bar RBK fremover

Men Rosenborg skulle slå tilbake. Lydnivået fra Kjernen og RBK-supporterne bare økte da RBK kom under, og det vistes tydelig på spillerne som gikk hardere på og vant flere viktige dueller og andreballer. Etter en drøy halvtime fikk RBK hjørnespark som Jayden Nelson slo hardt inn. En presset Kristoffer Haugen headet ballen i eget mål og det sto 1-1!

Kjernen på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kjernen på Aker Stadion.

Totalt sett var Molde marginalt vassere enn RBK før pause, men etter hvilen ble det jevnt og lagene byttet på å styre i en åpen og intens kamp. Bena ble tyngre og duellene tøffere etterhvert som kampen nærmet seg 90 minutter, men ingen av lagene klarte skikkelig å bryte gjennom. Dermed holdt stillingen seg ut kampen og Rosenborg reiste hjem fra Molde med uavgjort og dermed fire av seks mulige poeng etter to serierunder.

Molde - Rosenborg (1-1) 1-1