Her er Rosenborgs nye arrangementssjef

Rosenborg har ansatt Tor Arve Hegerberg som ny arrangementssjef.

Annonse:

I forrige uke ble det kjent at Bjørn Skjæran slutteri Rosenborg for å søke nye utfordringer. Rosenborg brukte ikke lang tid på å finne erstatteren.

I dag ble det klart at Tor Arve Hegerberg blir klubbens nye arrangementssjef. 

- Rosenborg og miljøet rundt klubben har vært en del av livet mitt de siste 15-16 årene. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier 47-åringen.

Hegerberg kommer fra Nortura-konsernet hvor han har vært ansatt de siste 26 årene. Men har veldig god kjennskap til Rosenborg. 

For 16 år siden startet han som vert på Rosenborgs hjemmekamper. Deretter tok han fatt på jobben som tribuneleder, før han stadig jobbet tettere med tidligere sikkerhetsansvarlig Arne Engtrø. De siste fire årene har Hegerberg hatt ulike roller i arrangementsstaben. 

Han har blant annet jobbet som sikkerhetsansvarlig og vikariert i rollen som arrangementssjef på kamper i Eliteserien og i europacup.

- Jeg har hatt spennende oppgaver i Rosenborg hele veien, og da klubben spurte meg om jeg hadde lyst til å overta jobben etter Bjørn, var jeg aldri i tvil om hva jeg skulle gjøre, sier Hegerberg.      

- Jeg gleder meg til å kunne være med på utvikle arrangementene og aktivitetene rundt kampdag ytterligere i tiden fremover, og bli enda bedre kjent med personene i og rundt klubben, fortsetter han. 

Annonse fra Eliteserien: