Her er Rosenborgs nye tredjedrakt

Rosenborg stiller i sin nye, rosa tredjedrakt i cupkampen mot Tiller på onsdag.

Annonse:

- Tredjedrakten har som tradisjon å være eksperimentell. Tidligere har vi blant annet hatt rød, oransje og senest i fjor, blå drakt. Nå har vi valgt et moderne uttrykk som vi håper vil falle i smak, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til RBK.no. 

For første gang i klubbens 102 år lange historie vil RBK gå ut på banen i rosa drakter.

Rosa design er derimot ikke noe nytt for Adidas. De tre stripene har produsert rosa drakter for blant annet Juventus, Real Madrid og Manchester United de siste årene.

Kjøp drakten her

Det er flere ting ved denne trøya som gjør den unik. For det blir også første gang en RBK-trøye bærer en transparent, ensfarget versjon av RBK-logoen. Bruken av bare sorte logoer gjør den til en stilren og moderne drakt. I tillegg til den rosa trøya kommer RBK-gutta til å spille i helhvite shortser og strømper.

- RBK Shop har hatt rosa produkter til salgs i en årrekke. Nå har vi tatt det ett steg videre, og jeg er sikker på at dette blir populært blant spesielt kvinner og barn. Men også hos den moderne mann, sier Moe Dyrhaug med et smil. 

Trøya vil være tilgjengelig på RBK SHOP Lerkendal og på www.rbkshop.no fra mandag 20. mai, både til junior og senior.

Første mulighet for å se den nye tredjedrakten i aksjon blir allerede i cupkampen mot Tiller onsdag 22. mai. Kampstart klokka 18.00.

Annonse fra Eliteserien: