Historisk avtale for Rosenborg

Rosenborg og SalMar er enige om en ny treårsavtale som blant annet betyr nytt SalMar Akademi for jentene.

Annonse:

Rosenborg og SalMar skrev onsdag under en ny treårsavtale. En historisk samarbeidsavtale for Rosenborg. Avtalen innebærer blant annet at det opprettes et nytt jente-akademi. 

Fra pressetreffet på Koteng Arena
Fra pressetreffet på Koteng Arena

– Vi er her for å signere en historisk avtale. SalMar går inn og tar ansvar for å rekruttere på både herre- og jentesiden. Vi lanserer nå et akademi for jentene på samme måte som vi har for guttene. Det vil gi både jenter- og gutter muligheten til å leve ut drømmen om å spille Lerkendal og Koteng Arena, sa Tore Bjørseth Berdal på dagens pressemøte.   

– Vi er veldig glade for å kunne gjøre et skikkelig løft på kvinnesiden sammen med Rosenborg. Dette er en stor og viktig avtale for SalMar, sier konsernsjef Frode Arntsen.  

En annen gladnyhet og konsekvens samarbeidet er at Rosenborg Kvinner får mulighet til reise på treningsleir. 1.– 8. mars drar laget sørover til Marbella for oppkjøring i sola. 

– Kvinnefotballen blir stadig mer profesjonalisert. Det er vanskelig å henge med på den utviklingen, og det krever en samarbeidspartner som SalMar for å realisere dette, sa sportslig koordinator Roar Vikvang.

Avtalen med SalMar tilfører også RBK herrer a-lag og RBK Kvinner a-lag betydelige midler.

Annonse fra Eliteserien: