Historisk avtale med SpareBank 1 SMN

Rosenborg og Sparebank 1 SMN er enige om en ny femårsavtale.

Annonse:

Bildet: RBK-kaptein Markus Henriksen, Eli Arnstad (konsernsjef for samfunnutbytte i banken), Tove Moe Dyrhaug, konsernsjef Jan-Frode Janson og Åge Hareide.

Rosenborg og Sparebank 1 SMN er enige om en ny samarbeidsavtale ut 2025. 

- Vi er stolte og ydmyke av å kunne offentligjøre at vi forlenger avtalen med SpareBank 1 SMN til ut 2025. Dette gir klubben en forutsigbarhet i tiden fremover som betyr mye for alle i Rosenborg. Vi har en meget engasjert hovedsamarbeidspartner, som vi er trygge på vil være med å utfordre og utvikle klubben videre, sier Tove Moe Dyrhau

SpareBank 1 SMN tar ytterligere eierskap til aktiviteter klubben har for barn og unge. Fra før samarbeider partene om RBK Fotballskoler, nå vil SpareBank 1 SMN også engasjere seg i Rosenborgs bredde- og utviklingstiltak, kjent gjennom RBK skolen.

- Dette gjør at vi kan nå ut til flere med «RBK-fotball», og at enda flere barn får møte Rosenborg både på Lerkendal og der de bor og trener til daglig, sier Moe Dyrhaug.'

Bærekraftspartner

- SpareBank 1 SMN blir også en av våre første Bærekraftspartnere. Sammen ønsker vi å finne prosjekter som kan gjøre en forskjell med tanke på FNs bærekraftsmål. Klubben har valgt mål nummer 17, «Samarbeid for å nå målene», noe vi i sterk grad opplever at SpareBank 1 SMN også brenner for. Sammen kan vi utforske, utfordre og være en pådriver for små og store tiltak som kan inspirere andre til å dele kunnskap og konkretisere mål som tar oss videre med hensyn på grønn omstilling. Vi takker SpareBank 1 SMN for tillitten og ser frem til årene som kommer både på og utenfor banen, sier hun.

Sterke merkevarer

Konsernsjef i Sparebanken 1 SMN var strålende fornøyd med den nye avtalen.

- Som to av Trøndelags sterke og folkelige merkevarer passer vi godt sammen. Vi er opptatt av langsiktighet, og når vi skal investere i noe, så skal det være i noe som opptar folk. Er det en ting som skaper engasjement, så er det fotball, sier Jan-Frode Janson.

Tidligere i år offentliggjorde banken at de hadde inngått et langvarig samarbeid med RBK Kvinner. 

- Flere av bærekraftmålene vi jobber etter i konsernet, skal vi også ta med oss inn i samarbeidet med Rosenborg. Vi skal både engasjere oss økonomisk og gjøre aktiviteter i lag. Blant annet er satsningen vår på kvinnesida viktig opp mot målet om likestilling, sier konsernsjef Jan-Frode Janson.

- Rosenborg er viktig for stolthet og identitet for folk i hele Midt-Norge. Vi vil være med på å ta RBK-fotballen ut i regionen, så vel som å ta regionen inn til Lerkendal og Koteng Arena. Vår erfaring med fotballskolene er at de engasjerer. Derfor vil vi utvide dette samarbeidet med flere aktiviteter og muligheter for barn og unge, sier Eli Arnstad, banksjef for samfunnsutbytte i SpareBank 1 SMN.

 

Annonse fra Eliteserien: