Hjemmedrakt 2023

Her er hjemmedrakten Rosenborg skal spille i sesongen 2023.

Annonse:

Rosenborg sin hjemmedrakt for 2023 er lansert. Den ble presentert for første gang på klubbens Avsparkfest 24. mars. Som forventet er det en klassisk hvit drakt som er tro mot tradisjonene, samtidig som den er forsiktig modernisert.

Stilig i svart og hvit

Rosenborg sin hjemmedrakt har i flere år hatt sorte felt sammen med det hvite, i ulike former. Årets drakt har sorte felter under armene, som sammen med de sorte Adidas-stripene på skuldrene fremhever både drakten, spilleren og supporteren, «svart og kvit – vi e så stilig». Ermene på drakten er i samme mesh-stoff som finnes under armene og gir drakten et friskt, moderne og lett uttrykk.

KV_banner_hjemme_390_250.jpg

Sammen er vi en hvit tornado

I kragen og langs sømmen på sidene og bak, har drakten en sandfarge. Det er flere grunner til det. Norges eldste sandkorn er 3.635 milliarder år gammelt. Det ble funnet i Trøndelag. Et sandkorn alene er ikke så mye, men mange sandkorn sammen kan bli noe stort. Sandkorn kan reise langt med vinden, som en storm over Europa. Flere sandkorn sammen kan bli til en sten. Sten på sten kan bygge en katedral, eller Lerkendal om du vil. Flere sandkorn kan bli en grusbane på Rosenborg, som kan være starten på noe stort. Et sandkorn, en spiller eller en supporter alene er ikke så mye. En supporter alene er ikke så mye. Men sammen. Sammen så er vi en hvit Tornado, i forandring, i utvikling og på vei fremover. Alltid fremover. 

Den hvite drakten kombineres med sort shorts og hvite strømper. Den kan også benyttes i full whiteout med hvit shorts og hvite strømper.

Premium og replika tilgjengelig i RBK Shop

I RBK Shop er hjemmedrakten tilgjengelig i to versjoner. Sjekk ut vår splitter nye nettbutikk her.

Premium spillerdrakt med eksklusiv Rosenborg-logo i silikon. Dette er nøyaktig samme type drakt som spillerne benytter i kamp.

I tillegg har vi en replika-drakt som er svært lik premium-drakten, men til en gunstigere pris. Spesielt juniorstørrelsene er prissatt fordelaktig. Begge draktene kan bestilles med valgfritt navn og nummer trykket på ryggen.

Annonse fra Eliteserien: