Holmen signerte proffkontrakt

Rosenborg har signert med G15-landslagskaptein Isak Jønvik Holmen.

Annonse:

15-åringen kom til Rosenborg fra Steinkjer foran denne sesongen, der han har markert seg både i svart og hvitt, samt på G15-landslagets aller første samlinger. Steinkjerbyggen ble utnevnt til landslagskaptein etter å ha levert gode prestasjoner på et RBK G16-lag, som har imponert i vinter og vår. Holmen selv har vært på banen i tolv RBK-kamper i serie- og cup på G16-nivå denne sesongen, der alle har endt i seier.

Torsdag skrev den talentfulle midtbanespilleren under en proffkontrakt med Rosenborg, som binder ham til klubben frem til sommeren 2025.

- Det er artig å kunne signere proffkontrakt i en alder av 15 år. Det skrives om andre som signerer om andre klubber, men for meg var valget enkelt. Rosenborg er fortsatt Rosenborg og det er stort for meg å bli satset på her. Dette er veldig artig, jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Holmen.

Rosenborgs sportslige koordinator, Roar Vikvang, er fornøyd med å sikret seg et av regionens fremste talenter.

- Isak er en spennende ung spiller som ligger langt fremme på landsbasis på sitt kull. Det vises blant annet gjennom at han har båret kapteinsbindet ved flere anledninger på U 15 landslaget. Han er en målbevisst ung spiller, som viser at han ønsker å gjøre alt han kan for å bli en så god fotballspiller som mulig. Vi har tro på at han kan nå langt, men både vi og Isak vet at det er hardt arbeid som kreves for å ta nye steg. Vi er glade for at Isak velger å satse videre i Rosenborg og vi ser frem til å følge han videre på veien, sier Vikvang.

Annonse fra Eliteserien: