334266494_238890115246437_4608546708877773489_n

Holse-comeback i uavgjortkamp mot FKH

Carlo Holse var endelig tilbake og fikk det siste kvarteret da Haugesund gjestet Trondheim. Men det endte målløst for tredje kamp på rad for RBK.

Annonse:

Rosenborg brukte en halvtime på å få i gang det offensive spillet. Haugesund hadde god kontroll og eide initiativet i spillet de første 30 minuttene uten å skape de store sjansene. Det siste kvarteret av omgangen fikk RBK etablert seg høyere i banen og Sæter prøvde seg med skudd fra 25 meter som keeper måtte slå til hjørnespark.

Inn mot pause presset RBK på, noe som skulle resultere i to store sjanser. Først var det Oscar Aga som kom til et skudd fra elleve meter, men traff rett på Wichne. På et hjørnespark like etterpå var det Sam Rogers som var sist på ballen, men avslutningen fra fem meter gikk over tverrliggeren! Dermed endte førsteomgangen målløst.

Slutten av andreomgang hadde vært lovende, men det ble også en sjansefattig start på andre omgang. Den første store sjansen ble også av den negative sorten da Ole Sæter skadet seg i skuddøyeblikket og måtte forlate banen.

En bedre nyhet kom etter 75 minutter. Da entret endelig Carlo Holse banen til sine første minutter i 2023! Holse var aktiv og involvert i det kvarteret han spilte, men klarte ikke å vippe kampen i RBKs favør på en dag hvor veldig få RBK-avslutninger gikk på mål. Den siste som forsøkte seg var Markus Henriksen som dunket til fra 15 meter like før slutt, ballen gikk over tverrliggeren. Dermed målløst mot Haugesund i den nest siste treningskampen før seriestart.

Kampfakta:

Rosenborg - Haugesund 0-0
Treningskamp, Koteng Arena
26.mars 2023 kl. 17.00

Rosenborg (3-5-2):

André Hansen

Erlend Dahl Reitan
Sam Rogers
Ulrik Yttergård Jenssen

Leo Cornic
Morten Bjørlo
Markus Henriksen
Jaden Nelson (Marius Broholm 46')
Adrian Pereira (Carlo Holse 75')

Oscar Aga (Rasmus Wiedesheim-Paul 65')
Ole Sæter (Isak Thorvaldsson 68')

Annonse fra Eliteserien: