NTB_xpUBztdV8co

Holse matchvinner mot Start

En utsøkt pasning fra Ceïde og en god avslutning fra Holse ga Rosenborg tre viktige poeng mot Start.

Rosenborg styrte fra start og var spesielt overlegne på midtbanen. Gang etter gang satte RBK opp høyresiden, hvor Helland og Reitan kombinerte bra. Dessverre ble innleggene stoppet.

Mot slutten av førsteomgang ble også Emil Konradsen Ceide mer involvert og begynte å true inn i 16-meteren. Like før pause kom han seg ned til dødlinja og la ut til Zachariassen som avsluttet fra fem meter, men Start fikk blokkert og omgangen endte målløst.

Dominansen fortsatte etter pause, men Start-forsvaret fikk ryddet unna i første halvdel av omgangen. Men da Ceïde dro frem en utsøkt pasning gjennom til Holse etter 67 minutter kom den fortjente scoringen. Holse løftet ballen forbi keepers venstre fot og la ballen i lengste til 1-0 for Rosenborg!

Det ble en åpen avslutning på kampen hvor ballen gikk frem og tilbake mellom 16-metrene. Gjermund Åsen fikk en enorm mulighet til å øke ledelsen med et skudd fra 13 meter, men ballen endte i stanga.

Og Start skulle få sin store sjanse til å utligne på overtid. En ball ble slått inn fra venstre, og med mange spillere foran seg, måtte André Hansen reagere fort. Han ga en liten retur og ballen var løs to meter fra målstreken før Rosenborg akkurat fikk beinet unna. Alle poengene ble igjen i Trondheim.

Rosenborg - Start (0-0) 1-0