Holte ble matchvinner

Rosenborg 2 tok en sterk seier mot naboklubben Nardo.

RBK 2 hadde en positiv åpning på kampen hjemme mot Nardo. Til tross for at gjestene kjemper i toppen av tabellen, var RBK 2 best i åpninga av kampen.

Flere farlige avslutninger

Sju minutter var spilt da Magnus Holte kom nære med et skudd som hadde god retning, men det suste i tverrliggeren og ut.

Seks minutter senere prøvde Rasmus Wiedesheim-Paul seg, men skuddet gikk like over mål.

Da tavla tikket mot tilleggstid i første omgang fikk RBK 2 uttelling. Magnus Holte var mannen som kom alene med keeper, gjorde ingen feil og trillet inn 1-0.

Nardo bedret seg

Etter pause ble kampbildet endret. Nardo fikk tatt mer tak og hadde RBK 2 på gaffelen en god stund, spesielt de siste tjue minuttene av kampen.

Nærmest scoring for Nardo var Jørgen Solli som sprang på et løp gjennom Rosenborg 2-forsvaret. Pasninga han fikk servert var presis, men ut kom keeper Henrik Lidal Jamne som med et nødskrik fikk reddet skuddet.

Trykket fra bortelaget ble holdt oppe med flere dødballer etter hverandre. Spesielt Martin Lundal kom nære på en corner, men headingen gikk like utenfor stolpen.

Jesper Reitan-Sunde kunne økt ledelsen på overtid. Ute på Nardos høyre side fikk han plass til å utfordre backen, han passerte og gikk innover i banen for å skyte, men skuddet endte like på utsiden av stolpen.

I løpet av de åtte minuttene med overtid som ble lagt til ble det ikke flere scoringer.

Dermed 1-0 og en sterk seier over Nardo. Rosenborg 2 klatrer med det til 8. plass på tabellen.

Av: Edvard Fredriken