Hovedtrener for RBK 2, Gert Heerkes gir seg etter årets sesong - drar tilbake til Nederland

Hovedtrener for RBK 2, Gert Heerkes har informert Rosenborg om at han ønsker å reise tilbake til Nederland etter årets sesong er avsluttet.

Annonse:

Hovedtrener for RBK 2, Gert Heerkes har informert Rosenborg om at han ønsker å reise tilbake til Nederland etter årets sesong er avsluttet. Heerkes kom inn på en treårskontrakt i januar 2018, men ønsker nå å avslutte i Rosenborg etter to år.

Heerkes overtok ansvaret for RBK 2 i fjor sommer og har styrt laget til opprykk i år. RBK 2 var nære på også i 2018, men opprykket glapp den gang.

Da leder for SalMar Akademiet, Rini Coolen, i fjor sommer overtok som hovedtrener for A-laget tok han med seg Trond Henriksen som assistenttrener. Gert Heerkes overtok da samtidig RBK 2 etter Trond Henriksen.

Heerkes kom til Rosenborg i januar 2018 sammen med Rini Coolen og G18-trener Gerhard Wermink. Gert Heerkes har bidratt med mange nye impulser i treningshverdagen og toppet sitt virke som trener i Rosenborg med opprykket i år.

Spillere og støtteapparat i SalMar Akademiet har satt stor pris på Heerkes bidrag som trener og leder. Han har imponert med kunnskap og stort engasjement.

Annonse fra Eliteserien: