- Hver kamp blir ekstremt viktig fremover

Tore Reginiussen og de andre Rosenborg-spillerne har knapt rukket å legge det skuffende resultatet i Linz bak seg, før turen går videre til Mjøndalen.

Annonse:

Reginiussen var en såret mann dagen etter 0-1-tapet i Europa League-åpningen mot LASK. Mest på grunn av lagets svake prestasjon, men midtstopperen fikk med seg noen fysiske skavanker fra Linzer stadion

- Det går bra nå. Jeg fikk meg en liten lårhøne, i tillegg til en smell i skulderen. Jeg regner med at det ikke er noe langvarige greier, sier Reginiussen.

Kort mellom kampene

Rosenborg-spillerne landet på Værnes fredag ettermiddag og kun halvannet døgn senere er Reginiussen & co tilbake på flyplassen. Da for å sette kursen for Buskerund og Mjøndalen.

- Det er alltid fint å få en ny kamp kort tid etter en dårlig prestasjon. Vi er alle veldig skuffet etter kampen i går. Det var et dårlig resultat, men ikke minst en svak prestasjon. Det var veldig skuffende og langt under pari, men det er ikke så mye mer å gjøre enn å lære av det, legge det bak oss og slå hardt tilbake på søndag, sier Reginiussen.

Forventer krig

Rosenborg står med to strake uavgjortkamper på bortebane i Eliteserien, men behøver tre poeng for å krympe avstanden til lagene foran på tabellen. Før helgens serierunde er Rosenborg på fjerdeplass. To poeng bak Odd på plassen foran og henholdsvis ti og sju bak Molde og Bodø/Glimt.

- Det er en kamp vi er nødt til å vinne om vi skal henge med i toppen og ende topp tre til slutt. Hver kamp blir ekstremt viktig fremover, der det er tre poeng som gjelder, ingenting annet, sier Reginiussen.

Han er beredt på en knokkelkamp på Nedre Eiker.

- Det blir en tøff fysisk kamp. Vi vet hvordan Mjøndalen spiller og har møtt dem flere ganger. Det blir nok en krig, med mange dueller. Da gjelder det å være påskrudd og klar.

- Sølte det vekk sist

Rosenborg har gjestet Mjøndalen kun én gang i serien på bortebane i senere tid. Da endte det med 2-3-tap i 2015 tross at gjestene ledet 2-0 og totaldominerte i 1. omgang. Tore Reginiussen var langtidsskadet og spilte ikke den kampen. Men han mener den ga læring som spillerne kan ta med seg fire år senere.

- Jeg tror ikke det er så mange som tenker på den kampen, men den viste hva som skjer om man ikke er påskrudd. Vi ledet og kontrollerte før vi sølte det vekk. Slik er det der nede, vi må være påskrudd i 90 minutter og ikke slippe dem inn. Det handler om å ikke la det bli på deres premisser. Vi får prøve å nullstille i dag og i morgen, før vi trøkker til på søndag, sier han.

Mjøndalen - Rosenborg vises på Eurosport Norge søndag klokken 20.

Annonse fra Eliteserien: