Ingen endringer på laget

Rosenborg stiller uforandret sammenlignet med Sarpsborg 08-kampen sist. Det betyr blant annet at målscorer Stefano Vecchia starter i angrepet.

Annonse:

Vecchia utlignet til 1-1 og sørget for ett poeng i Sarpsborg, i sin første kamp fra start for sesongen. I kveld får han sine første minutter mot erkerival Molde når romsdalingene gjester Lerkendal, etter å ha stått over begge kampene i fjor på grunn av skadeplager.

Victor Jensen er tilbake etter å ha stått over på grunn av en fotskade sist, mens Ole Sæter er kvitt sykdomsplagene fra sist helg. Begge starter på benken, sammen med veteranen Per Ciljan Skjelbred og purunge Sverre Halseth Nypan.

Rosenborg har et historisk godt tak på Molde, spesielt i Trondheim. Foran fjorårets sesongen hadde de fem siste oppgjørene endt med hjemmeseier på Lerkendal. Men i fjor led Rosenborg et forsmedelig tap etter at man ga fra seg en fortjent 2-1-ledelse i sluttminuttene og tapte 2-3 etter en avgjørelse godt inne i overtiden.

Carlo Holse scoret Rosenborgs 2-1-mål i den kampen. I kveld jakter han revansje og kanskje sesongens første fulltreffer, etter å ha fått sitt første målpoeng med assist i Sarpsborg sist.

Rosenborg (3-4-3):

1. Andre Hansen
18. Renzo Giampaoli
7. Markus Henriksen
23. Pavle Vagic
2. Erlend Dahl Reitan
8. Tobias Børkeeiet
21.Olaus Skarsem
20. Edvard Tagseth
10. Carlo Holse
9. Noah Holm
22. Stefano Vecchia

Benken:  Faye, Andersson, Pereira, Hoff, Skjelbred, Jensen, Nypan, Fiabema, Sæter.

Kampstart er klokken 20.00. Om du ikke skal på Lerkendal, kan du se kampen på MAX, Discovery+ eller TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: