Ingen selvtillit å hente i generalprøven

Rosenborg fikk lite til å stemme da Raufoss vant 3-0 på SalMar-banen.

Rosenborg startet kampen mot Raufoss på en oppløftende måte med høyt press, ballvinninger og energi. Men nok en gang falt laget litt sammen etter at Raufoss utnyttet en gjentakende svakhet i årets pre-season: dødball.

Raufoss skaffet seg to-tre cornere på rad og til slutt satt den i nettet da tidligere RBK-spiller Teodor Haltvik stanget ballen i mål.

Etter noen litt kaotiske minutter tok Rosenborg grep om kampen og presset Raufoss bakover. Men ballen ville ikke i mål på de få sjansene som ble skapt.

Rosenborg hadde som mål å fortsette slik de avsluttet de første 45 minuttene, men det tok ikke lang tid før Stefano Vecchia mistet ballen på egen halvdel og Raufoss var nådeløse fra distanse. 0-2.

Etter mål mistet Rosenborg fasongen og lot Raufoss flere ganger komme til farligheter. Til slutt la Haltvik på til 3-0 da han fint ble spilt gjennom i 16-meteren til Rosenborg. Julian Faye Lund var etter ballen, men klarte ikke å holde den ute.

Mot slutten av kampen tok Rosenborg nok en gang tak i kampen, men laget klarte ikke å skape mange sjanser.

Dermed endte den siste oppkjøringskampen med et sviende nederlag. Neste helg skal det spilles om poeng.