Innbytterne avgjorde etter sene scoringer

17-åringen Håkon Røsten sendte RBK foran og Kristall Mani Ingason sikret seieren på overtid da Levanger ble slått i årets andre treningskamp.

Rosenborg og Levanger møttes til årets andre treningskamp, og arenaen var Sodvinhallen på Kyrksæterøra. Rosenborg åpnet friskt og fikk satt et godt press de første minuttene. Ole Sæter kom til en god mulighet på en overgang, men satte innlegget fra Tagseth over mål.

Det som hadde sett lovende ut dabbet av utover omgangen mot et kompakt Levanger-forsvar som RBK slet med å bryte ned. Levanger kom også til en stor mulighet, men forsøket fra få meter ble stoppet av André Hansen.

Innbytterne avgjorde

Rasmus Wiedesheim-Paul kom inn som et friskt pust etter en times spill og var mye involvert da Rosenborg skapte et par store sjanser like etterpå. Den svenske spissen hadde selv et skudd mot lengste stolpe, men Levangers keeper reddet. Minuttet senere kranglet Wiedesheim-Paul til seg ballen i 16-meteren, og det endte med et innlegg til Ingason som satte ballen like utenfor første stolpe!

Det var Rosenborg som hadde mest krefter og dro unna mot slutten. Etter 88 minutter var Håkon Røsten sterk på et hjørnespark og kjempe seg først på ballen som han headet i mål fra to meter! Og to minutter på overtid doblet Kristall Mani Ingason ledelsen da han kontrollert satte et innlegg fra Wiedesheim-Paul i nettet. Rosenborg vant 2-0 og sikret årets første seier.