Issam Jebali klar for Rosenborg

Den 26 år gamle tunisiske angrepsspilleren har signert en fireårskontrakt med RBK. Kan bli spilleklar søndag.

Annonse:

Issam Jebali skal spille for Rosenborg de neste fire årene. 26-åringen kommer fra svenske Elfsborg, der han står bokført med fem mål og fem assist for et Elfsborg-lag som har slitt så langt i sesongen.

Jeg er en offensiv spiller, så jeg kan spille i mange roller.

— Issam Jebali
Den opprinnelige midtbanespilleren trives godt i 10-er rollen, men har også spilt på begge vingene, og i det siste også som midtspiss.

Jebali har fått draktnummer 27 i RBK, og det jobbes med å få han spilleklar allerede til søndagens hjemmemøte med Stabæk.

I formiddag var angrepsspilleren på Brakka i Trondheim og skrev under kontrakten som binder han til Rosenborg frem til sommeren 2022.

– Det er en av Skandinavias største klubber, så det er en glede for meg å komme hit. Jeg følger mine drømmer, så da er det perfekt for meg å komme hit til Rosenborg.

Denne sesongen var tunisierens tredje i Borås, etter at han gjorde seg bemerket på svensk nivå to. Jebali kom til svensk fotball i 2015 og signerte for Superettan-klubben IFK Värnamo før han gikk til toppdivisjonen og Elfsborg i 2016. Midtbanespilleren startet karrieren i hjemlandet for Étoile Sportive du Sahel i feriebyen Sousse på østkysten av Tunisia.


Annonse fra Eliteserien: