Ivers talentpris til Nypan og Dorsin

Sverre Halseth Nypan og Frøya Brennskag-Dorsin ble hedret i pausen av siste hjemmekamp på Lerkendal.

Annonse:

Frøya Brennskag-Dorsin (til høyre på hovedbildet) var selv på plass i pausen for å motta pris fra Ivers Talentfond i 2022, mens Sverre Halseth Nypan var selv i RBK-garderoben for å forberede seg til 2. omgang mot Sarpsborg 08. Derfor var pappa Arne Nypan (t.v) stedfortreder da prisen ble delt at av Odd Iversens sønn, Tor Odd (bak i midten) og barnebarn Teodor (midten foran).

Ivers Talentpris har som mål at prisen skal inspirere og motivere unge spillere til ytterligere satsing på både fotball og skolegang. 

  • Prisen deles ut årlig med en pris til en gutt og en pris til ei jente i alderen 15-16 år
  • Prisen deles ut til spillere som har fremvist et høyt ferdighetsmessig potensiale
  • Spillerne skal ha fremvist gode verdier og holdninger og hvor Fair Play vektlegges spesielt høyt 
  • Det skal videre vektlegges holdninger til ordentlig skolearbeid
  • Prisen består av 10.000,- som prisvinnerne skal dele ut til den klubben de mener har betydd mest for deres utvikling så langt. I tillegg mottar prisvinnerne diplom og blomster

Derfor ble Sverre og Frøya utvalgt

Sverre Nypan.jpg

Sverre Halseth Nypan:

15 år og midtbanespiller. Startet sin fotballkarriere i Nardo FK, før han gikk til RBK i 2021. Her har han debutert for RBK A-lag som tidenes yngste spiller fra start.Han har også fått 7 kamper for G15 landslaget i 2021. 12 kamper for G16 landslaget i 2022.Sverre gir sine prispenger videre til Sportsklubben Nardo FK og takker klubben for gode utviklingsår. 

Frøya Dorsin.jpg

Frøya Brennskag-Dorsin:

15 år og angrepsspiller. Startet sin fotballkarriere i IL Trond, før hun gikk til RBK Kvinner i 2022. Her har hun debutert for RBK Kvinner A-lag. Hun har også fått 2 kamper for J15 landslaget, og 3 kamper for J16 landslaget i 2022. Frøya gir sine prispenger videre til IL Trond og takker klubben for gode utviklingsår.

Annonse fra Eliteserien: