Ivers talentpris til Tangvik

Rosenborg-keeper Sander Tangvik fikk Ivers talentpris for 2018.

Annonse:

Prisen ble delt ut like før kampstart i serieavslutningen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt. Byåsingen Sander Tangvik har kun sluppet inn én scoring på Rosenborgs G16-lags ferd til fredagens NM-finale mot Stabæk og har befestet sin posisjon i målet på Norges G16-landslag. Lørdag mottok 15-åringen (fyller 16 på torsdag) det synlige beviset på at han har vunnet Ivers talentpris for 2018.

Samtidig delte NFF Trøndelag ut pris til Trondheims-Ørns Emilie Marie Joramo.

Her er begrunnelsen for utdelingene:

Den første prisvinneren spiller i dag for Trondheims Ørn. Hun er 16 år og har hatt en spennende reise så langt. Hun har allerede rukket å debutere på A-laget til Trondheims Ørn og spiller fast på J16 landslaget. Det som kjennetegner henne er beskjeden person utenfor banen, men på banen er hun er en uredd person som tar nye nivå på strak arm. Vinneren er Emilie Marie Joramo.

Vår andre prisvinner spiller i dag på guttelaget til Rosenborg. Han er 16 år og spiller på G16-landslaget. I forrige uke var han med å spilte Skandinavisk mesterskap for Rosenborg junior. Det som kjennetegner han er en offensiv person som ikke er redd for nye nivå. Vinneren av Ivers talentpris for 2018 er Sander Tangvik.

Ivers Fotballfond er opprettet i 1996 og bærer navnet til en av norsk fotballs største og mest markante profiler gjennom mange år – Odd Iversen. Ivers Talentpris skal inspirere og motivere unge trønderske spillere til ytterligere satsing på både fotball og skole.

Ivers Fotballfond administreres av NFF Trøndelag, og lørdag ble prisen delt ut av Odd Iversens barnebarn Teodor og Line Iversen, samt Finn Morten Moe fra NFF Trøndelag.

Stipendtildelingen skjer årlig til en gutt og ei jente i alderstrinnene  15-16 år. Prisen deles ut til spillere som er spesielt talentfulle Spillerne skal ha fremvist gode verdier og holdninger og der Fair Play vektlegges spesielt høyt

Prisen er på kr. 10.000.- og i tillegg utdeles et diplom. Prispengene skal talentet gi videre til den klubben som har betydd mest for spillerens utvikling i barne- og ungdomsårene. For Sander Tangvik er moderklubben Byåsen IL, for Emilie Marie Joramo går pengene tilbake til Rennebu IL.

Annonse fra Eliteserien: