Jakter klubbens fjerde strake NM-finale

Torsdag klokken 17 møter Rosenborgs G19-lag rivalene fra Molde i NM-semifinale på SalMar banen. Kampen vises på nett-TV.

Annonse:

Rosenborg mot Molde klinger litt ekstra i ørene til fotballsupportere, uansett hvilket nivå klubbene møtes. Torsdag er det et ordentlig prestisjeoppgjør med en ekstra gulrot i potten; cupfinale i G19-klassen, der NM-vinneren får en billett til UEFA Youth League neste høst.

Rosenborg er regjerende cupmester etter å ha slått Odd 3-0 i cupfinalen for to år siden, da Emil Konradsen Ceïde sto bak to av målene og Teodor Berg Haltvik det siste. I 2019 vant Rosenborg etter å ha vært tapende finalist de to foregående årene, blant annet på straffekonkurranse mot Molde i 2017. Torsdag søker dagens juniorspillere en liten revansje på vegne av 2017-laget og kan samtidig sikre klubben den fjerde strake cupfinalen på guttesiden i juniorklassen.

Vinneren av torsdagens semifinale møter Tromsø i cupfinalen på en ubestemt dato og arena, der et av finalelagene skal arrangere finalen.

Kampen spilles på SalMar banen torsdag 4. november klokken 17.00. Det er gratis inngang for publikum og da kan se oppgjøret via Direktesport og Nidaros.

NB! Rosenborg og Molde har dominert G19-NM de siste årene med to gull hver (Rosenborg: 2015 og 2019, Molde: 2016 og 2017). I 2020-sesongen ble det ikke avviklet NM på grunn av pandemien.

Annonse fra Eliteserien: