- Jeg er evig takknemmelig

Rosenborg og Samsunspor er enige om en overgang for Carlo Holse.

Annonse:

Ukas dårligst skjulte hemmelighet er nå offentlig: Carlo Holse er klar for den tyrkiske klubben Samsunspor etter nesten fire år i Rosenborg. 

- Det er vanskelig å forlate Rosenborg nå. Jeg hadde ønsket å gi et seriemesterskap tilbake for den støtte klubben, byen og supporterne har gitt meg i tiden jeg har vært her. Det har personlig vært de beste årene i mitt liv. Jeg har fått kompiser for livet  og vil se tilbake på disse årene som uunnværlige. 

Holse kom til Trondheim foran 2020-sesongen. Et år preget av korona-restriksjoner i fotballen og i alles private liv. Ikke den beste starten for å etablere seg i ny klubb, med andre ord. Dansken har etter hvert vokst seg til å bli en svært sentral spiller i Rosenborg. Men nå var tiden inne for å flytte på seg. 

- Både jeg og klubben var fornøyde med tilbudet som kom, og da var det riktig for meg å dra videre. Ønsket mitt var at klubben skulle få noe tilbake og for meg var tilbudet for godt til å si nei til, sier Holse. 

Det har vært noe år preget av opp- og nedturer på banen for Rosenborg. Men et minne stikker seg likevel ut. 

- Kampen mot Glimt i fjor var helt syk. 22 000 på tribunen var magisk og få score to mål og avgjøre matchen var fantastisk. Samtidig har disse årene vært en klubb og en by hvor jeg og samboeren min har følt oss hjemme og velkommen. For det er vi evige takknemmlige, sier han. 

Carlo har følgende ord til supporterne:

- Jeg vet det har vært vanskelige år sportslig, men den støtten vi har fått har vært helt konge. Mitt største ønske er at Rosenborg kommer tilbake der klubben hører hjemme. Fortsett å støtt laget og spillerne, så er jeg helt sikker på at Rosenborg snart er tilbake på toppen.

Annonse fra Eliteserien: