- Gleder meg til å møte Mush

- Jeg unner han alt godt på veien, men ikke akkurat i morgen, sier Tore Reginiussen foran møtet på Alfheim lørdag.

Få kjenner bedre til hva som venter Rosenborg på Alfheim enn tidligere Tromsø-mann Tore Reginiussen.

- Jeg vet hvordan det er å sitte i garderoben der og vente på at man skal møte Rosenborg. Det er årets høydepunkt, og helt klart den kampen både spillerne og publikum mobiliserer mest til der oppe. 

Annonse:

Rosenborg har ikke hatt det bare enkelt mot 'Gutan' på Alfheim de siste årene, noe Tore også vet godt.

- Det har aldri vært særlig enkelt for Rosenborg å komme opp dit, og det er alltid tøffe og tette kamper. Jeg husker fra min tid i Tromsø at vi hadde noen solide seire mot RBK hjemme. 

- Det er kanskje en av de få kampene der det blir fullt hus. Så det blir kjempeartig, og så må vi være med på krigen. Da har vi en bra mulighet, sier han. 

Nordnorsk trønderbataljon

I disse dager består Tromsøs lag av flere tidligere Rosenborg-spillere, deriblant trønderne Simen Wangberg, Gjermund Åsen og Mushaga Bakenga, i tillegg til Morten Gamst Pedersen. 

- Jeg har ikke snakket med dem, men de ser sikkert ekstra mye frem til å møte oss. De er gode spillere alle tre, og vi kommer til å få en fin test på hvor vi står. Det er viktig for oss å hente litt poeng i de kommende kampene og få avgjort serien. 

Frykter ikke Mush' tjuvtriks

Ute på banen er det mest nærliggende å se for seg at Tore kommer i direkte kontakt med Bakenga, som forventes å starte på vingen for Tromsø. Det er en duell Tore, så vel som Bakenga ser frem til. 

-  Jeg gleder meg til å møte Mush. Han er en fantastisk fin gutt og en god fotballspiller. Jeg unner han alt godt på veien, men ikke akkurat i morgen. 

- Drar han opp noen tjuvtriks fra lomma si, så skal vi nok se om vi ikke klarer å finne frem noe her også, avslutter midtstopperen. 


Tromsø - Rosenborg

  • Eliteserien, runde 25

  • Alfheim stadion

  • Lørdag 14. oktober kl. 15:30

  • Vises på MAX

Annonse fra Eliteserien: