Jensen matchvinner fra krittmerket

Rosenborg er tilbake på vinnersporet etter at Mike Jensen satte den avgjørende scoringen like før pause.

Det var Kristiansund som var gjester da den 13. serierunden ble sparket i gang på Lerkendal. Rosenborg tok kommandoen fra start, men slet med å skape de store sjansene i den første perioden av kampen.

Men etter en halvtimes spill begynte spillet å sitte litt mer. Konradsen kom seg fri på kanten av 16-meter og banket ballen mot mål. Den gikk via en KBK-spiller og skiftet retning. Søderlund forsøkte å stupe frem på bakre, men kom ikke raskt nok frem til å sette ballen under tverrliggeren.

Adegbenro hadde laget mye problemer for høyresiden til KBK, og like før pause svarte gjestene med en knallhard takling. Det endte med straffespark til Rosenborg og gult kort til Kristiansund. Keeper Sean McDermott fikk hanskene på straffesparket til Mike Jensen, men ballen gikk likevel i mål. RBK i føringen til pause.

Det tok bare knappe to minutter av andre omgang før Rosenborg fikk sin første sjanse. KBK halvklarerte et innlegg ut til Akintola som banket til på direkte, men Sean McDermott gjorde en god redning.

Samuel Adegbenro var stadig farlig. Etter en drøy time dro han seg i kjent stil inn i feltet og banket til. Men dessverre traff han bare utsiden av nettveggen. Gjermund Åsen var også farlig med et langskudd langs bakken noen minutter senere. Ballen gikk via en KBK-spiller og strøk utsiden av stanga! Rosenborg vant 1-0.

SEIER: Rosenborg tok alle poengene mot Kristiansund.

Rosenborg - Kristiansund (1-0) 1-0