Jubilantene delte poengene

Hundreåringene Rosenborg og Lillestrøm spilte 1-1 på Lerkendal.

Det var duket for kamp mellom to 100-årsjubilanter på et Lerkendal badet i sol da Lillestrøm var på besøk i Trondheim.

Men førsteomgangen sto ikke helt i stil til rammene, med Lillestrøm som forsvarte seg bra og Rosenborg som ikke fikk det til å stemme på siste tredjedelen.

Rosenborg gikk rett i angrep i andre omgang og skapte en god sjanse allerede i det første forsøket da Meling la på bakre, men Helland satte ballen via bakken og over mål.

Lillestrøm hadde vært flinke til å stenge rommene, men etter en knapp time fant Mike Jensen frem boksåpneren. Med en stikkpasning gjennom forsvarsfireren fant han Nicklas Bendtner i bakrommet og dansken klinket ballen i mål!

Men Lillestrøm hadde fått teften av poeng og skaffet seg dødball etter dødball. Og det var også der de skulle utligne. Med ni minutter igjen steg Frode Kippe til værs på et hjørnespark og headet inn 1-1.

Dermed delte Rosenborg og Lillestrøm poengene på Lerkendal.

Rosenborg - Lillestrøm (0-0) 1-1