Kampen spilles som planlagt

Snøen har lavet ned over Lerkendal, men kampen mot Ranheim sparkes i gang som planlagt klokka 18.00.

Annonse:

Oppdatert klokka 16.00

Plastduken er fjernet på store deler av banen, kun kort tid gjenstår før siste rull er av gressmatten. Under skjuler det seg ei grønn og fin matte med noen små sår som følge av været. Det er snøfritt over Lerkendal og i følge yr.no skal vi slippe unna snøvær inn mot kampstart, mens det er en viss fare for snø underveis i kampen.

Oppdatert klokka 14.00

Rydding av banen pågår fortsatt med tilførsel av dugnadspersonell. Planen er å vente lengst mulig med å ta av plastduken. Det skjer tidligst klokken 15.

IMG_9172
Banemester Anders Øyen brukte traktor, mens banemannskap måket av banen med snøskuffer.

Oppdatert klokka 13.00

Rydding av banen går fremdeles som planlagt. I følge yr.no så skal snøværet avta inn mot kampen og er vi heldige så blir det lite eller ingen snø under selve kampen. 

Oppdatert klokka 12.00

Vinteren har kommet for fullt til Trondheim i helga, men banemannskapet på Lerkendal var forberedt. På fredag ble det lagt plastduk over matta, og snøen som har falt siden, har smeltet på duken. 

- Det går etter planen å få banen klar. Traktoren tar unna vann og snø som ligger på duken, og klokka 14.00 kommer det en dugnadsgjeng som skal få unna resten før vi tar den av, sier stadionleder Roar Munkvold.

Munkvold oppfordrer publikum til å komme i litt god tid før kampen klokka 18.00.

- Vi må prioritere å få ting klart innenfor stadionportene, men det kan være litt glatt utenfor, så det må folk være oppmerksomme på. Vi regner med vi skal rekke å strø litt rundt stadion før kampen starter, sier han.

- Vi gleder oss til kamp. Den kommer til å bli fantastisk, sier Munkvold.  

Annonse fra Eliteserien: