Kapteinen er tilbake

Markus Henriksen er på banen for Rosenborg for første gang på fem måneder når Vålerenga gjester Lerkendal.

Annonse:

Henriksen skadet kneet mot Viking 13. mai og har vært på sidelinjen siden 2. serierunde. Nå er RBK-kapteinen endelig tilbake på banen og han starter på midtbanen i kveld. Tilbake etter kneskade er også Dino Islamovic. Svensken pådro seg en skade borte mot Rennes for to måneder siden og går rett i startoppstillingen mot Vålerenga.

Rosenborg har et godt tak på kveldens gjester i Eliteserien på hjemmebane og er ubeseiret på de siste 15 seriekampene på Lerkendal. I fjor endte tilsvarende oppgjør 1-1, mens det ble samme resultat da lagene møttes til serieåpningen foran tomme tribuner i Oslo i mai i år.

Nå er koronarestriksjonene endelig opphevet og publikum kan komme for fullt på kamp igjen. I skrivende stund er det solgt over 16 000 billetter til kveldens kamp, som er det største antallet på Lerkendal siden UEFA Champions League-playoff mot Dinamo Zagreb i august 2019 (18 173). Det ligger med andre ord an til folkefest på tribunen og her er de elleve som forhåpentligvis skal lage fotballfest på banen fra start for Rosenborg:

Rosenborg:

13. Julian Faye Lund
2. Erlend Dahl Reitan
15. Holmar Eyjolfsson
16. Even Hovland
11. Carlo Holse
5. Per Ciljan Skjelbred
7. Markus Henriksen
22. Stefano Vecchia
18. Noah Holm
9. Dino Islamovic
35. Emil Konradsen Ceïde

Benken: Hansen, Tangvik, Vagic, Konradsen, Tettey, Tagseth, Skarsem, Wiedesheim-Paul
 

Annonse fra Eliteserien: