Kjære supportere!

Les Åge Hareides nyttårshilsen til alle som er glade i Rosenborg.

Annonse:

Kjære supportere

Det har vært et vanskelig år for alle i 2020, toppfotballen ble rammet av Corona som alle andre.

Rosenborg var intet unntak og uten publikum så fremstod Lerkendal stor og tom.

Åge Hareide gleder seg til å ta fatt på 2021. 
Åge Hareide gleder seg til å ta fatt på 2021. 

Heldigvis har RBK vært flinke innad med hensyn til smittevern og det gjelder alle som har hatt tilgang til Brakka. I slike spesielle tider gjelder det å stå sammen.

Fotballen fant sin protokoll og har fulgt den så godt som mulig.

Vi har mange gode samarbeidspartnere i Rosenborg og de er viktige for klubben og støttet opp i et vanskelig år, men de mest synlige er publikum.

Personlig har det vært det største savnet. Atmosfæren, livet på tribunen, engasjementet og jubelen var borte, dette synes jeg har vært det mest krevende ved sesongen. Jeg elsker kampen, det er den vi trener for, adrenalinet skal være på kokepunktet og betydningen av å vinne deretter.

Alt dette var forsvunnet og måtte erstattes på et vis - det ble vanskelig og unaturlig.

Likevel stor kred til spillerne som har taklet dette på en bra måte, Rosenborg med mange tilskuere ble rammet hardere enn mange andre hjemmelag.

Sesongen ble preget av et tett program, mange kamper, lite tid til trening og hard belastning for troppen. Dette var synlig i forbindelse med Europa Leauge-kampene, der vi kontinuerlig spilte kamper og måtte restituere/hvile i stedet for trene.

I tillegg fikk vi ekstra belastning med internasjonale kamper for Norge samt to viktige spillere i karantene etter smitte i den norske leiren. Utfordringer har stått i kø dette året, mange skader, nye spillere inn. Det skapt utfordringer med tanke på å skape kontinuitet.

Personlig så har det vært gledelig å se treningsinnsatsen og engasjementet til spillerne gjennom en vanskelig tid, en veldig fin treningsgruppe som trenger tid sammen, det vil vi få gjennom vinteren.

Treningstider og oppstart er planlagt, vi kommer til å trene tre ganger om dagen i en periode på tre uker. Hvis vi skal bli best må vi trene mye og riktig. Å bli best krever mye av oss, det er likevel alltid Rosenborgs ambisjon å bli best, vi må leve med høye krav, men det er også en treningssak.

I år har vi klart å innfri kravet om at Rosenborg skal spille i Europa. Den muligheten vi må ta vare på for å utvikle laget.

Jeg er glad for å være tilbake i Rosenborg, hyggelige medarbeidere i alle avdelinger som alle er opptatt av å gjøre en god jobb for klubben.

Vi må bli sterke utenfor banen, for å bli sterke på banen. Helt til slutt takk til Tore og Vegar, fine representanter for Rosenborg som nå er ute av kontrakt.

I fotball er det stadige skifte av spillere og trenere som kommer og går, det er en del av gamet.

Jeg håper på et godt nytt år for alle supportere, håper dere kan komme å se oss spille så fort som mulig og vi håper å kunne underholde dere i 2021 og vi håper å vinne for dere i 2021.

Fremdeles tid for å være forsiktig - take care og godt nyttår

Mvh
Åge Hareide

Annonse fra Eliteserien: