Kjempet inn tre nye poeng mot Mjøndalen

Rosenborg forlenget seiersrekken med tre poeng i en tøff fysisk batalje borte mot Mjøndalen.

Et Rosenborg i storform fikk muligheten til å hente inn tre poeng på serielederen, men skulle få kamp til siste slutt i Mjøndalen.

Ikke uventet kom Mjøndalen ut med mye energi. Rosenborg-forsvaret fikk litt å henge fingrene i de første 20 minuttene, men det var Rosenborg som skapte den største sjansen da Vebjørn Hoff kom seg alene gjennom og tuppet ballen videre mot Dino Islamovic som akkurat kom for sent til å sette ballen i åpent mål.

Rosenborg fikk etterhvert løftet seg og opptrådde mer samlet i angrepsspillet. Det ga fort resultat da begge backene ble med i angrep og Adam Andersson vippet ballen over 16-meteren til Erlend Dahl Reitan som sendte RBK i føringen!

Erlend Dahl Reitan sender Rosenborg i føringen mot Mjøndalen!

Hektisk andreomgang

Hareide gjorde to bytter i pausen og sendte utpå Noah Holm og Stefano Vecchia. Begge skulle markere seg med krigersk innstilling i en åpen kamp hvor duellene på midtbanen fort kunne bli avgjørende.

Rosenborg lot også Mjøndalen få smake egen medisin etter 57 minutter. Holse slo en ball inn i feltet, og Rosenborg kriget og vant to hodedueller før Anders Ågnes Konradsen klinket inn nedfallsfrukten fra tre meter.

Men Mjøndalen er ikke å kjent for å gi seg og da de fikk redusert etter 66 minutter ble det hektisk på Consto Arena. Mjøndalen kom med mange spillere og fikk lempet mange baller inn i feltet det neste kvarteret. Hjemmelaget kom så nærme som en ball i tverrliggeren etter 72 minutter, men Rosenborg fikk etterhvert tilbake kontrollen på spillet og dro i land den niende seieren på rad med 2-1 i Mjøndalen.

Mjøndalen - Rosenborg (0-1) 1-2