Knuste Brann i Bergen

Rosenborg A-lag Kvinner vartet opp med en maktdemonstrasjon i Bergen.

Annonse:

Rosenborg slo knock out på hjemmelaget fra start i Bergen. Emilie Nautnes gjorde ingen feil alene med keeper etter 7 minutter og sendte Rosenborg sikkert i ledelsen. 

Bare noen få minutter senere doblet gjestene ledelsen i sola på Stemmemyren. Anna Jøsendal brøt en pasning og satte fart mot Brann-målet. Etter en løpetur på hele banehalvdelen satte Jøsendal ballen sikkert i hjørnet. Og dermed 2-0 til Rosenborg før 10 minutter var spilt. 

Rosenborg fortsatte å skape flere store sjanser, men der Rosenborg var effektive i starten, ville ikke ballen i mål. 

Dermed gikk lagene i garderoben med 2-0 til Rosenborg på tavla.   

Som i førsteomgangen tok det ikke lang tid før Rosenborg på nytt lykkes offensivt. Denne gang litt mer tilfeldig da Nautnes sitt skudd gikk via to Brann-forsvarere og via tverrliggeren og inn. Noen minutter senere Var det klart for 4-0 til et dominant Rosenborg-lag.

Synne Skinnes Hansen kom til en god avslutning, men Brann-keeperen vartet opp meden god redning. Men returen kunne hun ikke gjøre noe med og Jøsendal kunne enkelt sette inn sitt andre mål for kampen. 

Rosenborg sakket litt av på farten og til slutt kunne Brann få sin redusering. Kampen endte 4-1 til Rosenborg i det som må betegnes som lagets beste kamp for sesongen.   

Kampfakta

Brann - Rosenborg (0–2) 1-4
Toppserien, Stemmemyren
Søndag 15. mai 2023 kl 16:45

Rosenborg (4-2-3-1)

Rugile Rulyte

Mali Næss
Mathilde Harviken
Sara Hørte
Kristine Minde

Emilie Joramo
Elin Sørum

Synne Skinnes Hansen
Anna Jøsendal
Selma Sol Magnusdottir

Emilie Nautnes

Annonse fra Eliteserien: