Komfortabel seier mot Strømsgodset

Rosenborg tok sin niende strake hjemmeseier da Strømsgodset ble slått med tre måls margin.

Rosenborgs sterke hjemmeform fortsatte mot Strømsgodset, og med tre effektive spisser ble det aldri skikkelig spennende da RBK vant 3-0 i sin andre kamp på rad.

Men kampen kunne også fått et annet utfall, for etter seks minutter sto Henriksen i fare for å bli sendt i garderoben etter en takling av bakerste mann hos Godset, men slapp unna kort.

Tengsteds målpoeng fortsatte å renne inn

Etter en litt seig start tente plutselig RBK-maskineriet på alle pluggene etter halvspilt omgang. Carlo Holse fant Casper Tengstedt på venstresiden med en nydelig bakromspasning og RBKs danske formspiss fant uselvisk Ole Sæter i en bedre posisjon. Fra kloss holdt sendte Ole Sæter RBK kontrollert i føringen!

Strømsgodset hang i tauene nå og bare tre minutter senere skulle RBK doble. Victor Jensen spilte gjennom Tengstedt sentralt, og kontrollert rundet dansken Godsets keeper og trillet inn 2-0 i tomt mål!

Avsluttet på nydelig vis

Kampen roet seg ned på 2-0, men selv om Strømgodset fikk ha ballen mer, hadde Rosenborg veldig god kontroll. Som mot Vålerenga hadde ikke motstanderen et eneste skudd på mål!

Stefano Vecchia kom inn etter 65 minutter og var veldig lysten på å vise seg frem. Etter flere situasjoner hvor han nesten kom til skudd fra god posisjon, smalt det med ett minutt igjen av ordinær tid. Fra venstre bøyde han ballen i kjent stil nydelig i lengste hjørnet og Rosenborg vant 3-0 - den niende strake seieren på Lerkendal!

Stefano Vecchia prikket ballen i lengste like før slutt og sørget for 3-0 mot Strømsgodset!

Rosenborg - Strømsgodset (2-0) 3-0