Koteng stiller ikke til gjenvalg

Ivar Koteng stiller ikke til gjenvalg som styreleder i RBK. Etter 10 år mener Koteng det er tid for et skifte, og han stiller derfor plassen til disposisjon.

Annonse:

Valgkomiteen i RBK jobber nå med å lage sin innstilling til årsmøtet, og Koteng ga før jul beskjed om at han ikke tar gjenvalg. Koteng ble valgt som styreleder i 2012

- Jeg er glad i Rosenborg. Det er veldig interessant, motiverende og artig å lede klubben, og i perioder er det også veldig krevende og utfordrende. Nå er jeg veldig glad for at Kjetil Rekdal og Geir Frigård er på plass, og jeg registrerer med glede at det er stor begeistring for det nye trenerteamet. Jeg håper at alle rosenborgere vil trekke i samme retning fremover, slik at klubben igjen preges av godfoten. Hvis mitt valg om ikke å stille som kandidat kan bidra til å samle klubben, er jeg godt fornøyd, sier han.

I løpet av perioden fra 2012 til 2021 har det vært mange store øyeblikk, med fire seriemesterskap og tre cupgull og fem gruppespill i Europa League. Det har også vært krevende saker, som treneransettelser og spillerlogistikk. Koteng er mest opptatt av å se fremover.

- Det er selvsagt ting jeg både er stolt over, og ting jeg kunne gjort bedre. Men mulighetene og utfordringene ligger foran oss, og det er der vi må ha blikket. Snart er det årsmøtet, og viktige saker som fusjon og valg av tillitsvalgte skal behandles. Engasjementet rundt klubben er formidabelt, og jeg er overbevist om at RBK vil komme opp av bølgedalen - og igjen være med å slåss om edelt metall, sier Koteng.

Årsmøtet er berammet til 17. februar.

Annonse fra Eliteserien: