Dette er Hareides utvalgte mot Alanyaspor

RBK-treneren gjør tre endring i startoppstillingen mot de tyrkiske cupfinalistene.

Annonse:

Tore Reginiussen er tilbake i midtforsvaret etter å ha stått over to kamper, mens Anders Ågnes Konradsen hvilte mot Haugesund i helgen og er klar for å starte mot Alanyaspor. Samuel Adegbenro erstattet Emil Konradsen Ceïde fra innbytterbenken i 2-1-seieren på søndag og starter i dag på venstrekanten.

Ellers er RBK-laget uforandret fra de som startet i Eliteserien søndag. Det betyr at Pa Konate og Holmar Eyjolfsson starter igjen, fire dager etter henholdsvis RBK-debuten og comebacket i Rosenborg. Det betyr også at Per Ciljan Skjelbred er tilbake på laget etter å ha gått av banen i 1. omgang mot Haugesund sist.

Rosenborg møter et av de store formlagene i tyrkisk fotball, som i august avsluttet klubbens beste sesong i sin 72 år gamle historie, med femteplass i serien og cupfinaletap. Det gjør at klubben spiller sin aller første europacup-kamp i kveld, men Åge Hareide mener Rosenborg må se opp for en tøff oppgave.

- Vi møter laget som kom på femteplass i Tyrkia og spilte cupfinale. Vi vet at de beste lagene i Tyrkia er gode og er lag med gode individualister. Vi må taktisk sett finne ut av det og være oss selv så mye som mulig på hjemmebane og utnytte den fordelen. Den er ikke like stor nå som med folk på tribunen, men vi spiller en lang reise til Tyrkia, sa Hareide på Rosenborgs pressekonferanse i går.

Her er de elleve som RBK-treneren sender utpå fra start:

Rosenborg (4-3-3)

1. André Hansen 
2. Vegar Eggen Hedenstad
4. Tore Reginiussen
15. Hólmar Örn Eyjólfsson
25. Pa Konate
18. Kristoffer Zachariassen
5. Per Ciljan Skjelbred
8. Anders Ågnes Konradsen
11. Carlo Holse
9. Dino Islamovic
28. Samuel Adegbenro

Benken: Faye Lund, Reitan, Hovland, Tagseth, Børven, Helland, E. Ceïde.

Avansementet til playoff-runden avgjøres i kveld. Det betyr at det skal avgjøres etter 90 eller 120 minutter, eller via straffespark-konkurranse. Vinneren møter enten Mura eller PSV Eindhoven neste torsdag til kamp om gruppespill. 

RBK - Alanyaspor spilles foran tomme tribuner på Lerkendal, men vises på adressa.no (+) og VG+. Kampstart er klokken 19.00.

Annonse fra Eliteserien: