Laget mot Bodø/Glimt

Eirik Horneland gjør fire endringer fra laget som startet mot Odd sist.

Annonse:

Rosenborg kommer fra en ellevill kamp i Skien, der 1-4 etter 71 minutter ble til 5-4-seier til slutt. Vegar Eggen Hedenstads matchvinnerscoring var Rosenborgs mål nummer 19 i vinter. Torsdag venter Bodø/Glimt, som på sin side har scoret ti mål på sine tre treningskamper så langt.

- Det ble 3-2 sist vi møttes også. Bodø/Glimt scorer mange mål, det gjør vi også. Så får vi håpe på at vi stenger igjen litt bak også, det er på tide. Jeg håper vi scorer fem mål nå også, men jeg kan garanterer at vi flyr i angrep. Så får vi se, sier Erlend Dahl Reitan.

Klæbyggen er tilbake i Rosenborg etter å ha vært lånt ut til nettopp Bodø/Glimt i fjor. Reitan starter på benken mot gamle lagkamerater, noe som betyr at Eirik Horneland fortsetter å gi høyrebackene annenhver startplass i vinter. Mot Glimt starter Vegar Eggen Hedenstad helt til høyre i forsvaret.

André Hansen er ute etter en smell i hodet på trening, mens Tore Reginiussen hviler med en vond lyske.

Rosenborg (4-3-3):

Julian Faye Lund

Vegar Eggen Hedenstad
Even Hovland
Gustav Valsvik
Birger Meling

Kristoffer Zachariassen
Anders Trondsen
Edvard Tagseth

Pål-André Helland
Dino Islamovic
Carlo Holse

Benken: Rasmus Sandberg, Anders Ågnes Konradsen, Erlend Dahl Reitan, Marius Lundemo, Gjermund Åsen, Samuel Adegbenro, Erik Botheim, Mikael Tørset Johnsen, Emil Konradsen Ceïde.

Kampstart i Abrahallen er klokken 15. Kampen vises adressa.no.

Annonse fra Eliteserien: