- Lengter etter å være med på feltet

Per Ciljan Skjelbred gir oss en liten skadeoppdatering i den ferskeste utgaven av Rosenborg Ballpod.

Annonse:

33-åringen har trent alternativt inne i gymmen den siste halvannen måneden som følge av en kneskade og håper å være tilbake med ball mellom beina snart.

- Jeg har en uke igjen før jeg skal på ny sjekk hos legen som så på det sist. Hvis det ser bra ut, kan jeg begynne å jobbe hardt inn mot trening med laget, sier Skjelbred. 

Hva tror du selv er realistisk?

- Kne er jeg forsiktig med å mene for mye om. Jeg lar de som kan det, ta seg av det. Nå har jeg kjørt ganske hardt i seks uker, med alt jeg kan gjøre av sykkel, elipse og roing, for å holde kondisjon og styrke oppe, sier Skjelbred i podkasten og fortsetter:

- Jeg er dritlei, men gleder meg til å bli ferdig med det. Nå er det et lite lys i tunellen med en uke igjen. Jeg krysser alle fingrene jeg har på at legen sier at det er helt konge, sånn at jeg kan være med ut på feltet igjen, sier RBK-veteranen.

Rosenborg Ballpod er en podkast fra innsiden av Rosenborg, som du kan høre gjennom Spotify, SoundCloud, Apple podcasts, Acast med mer, eller se som vodkast på Rosenborgs YouTube-kanal.

Annonse fra Eliteserien: