- Må være på vårt beste for å ha en sjanse

Tore Reginiussen er forberedt på å ta ut en maks-kamp når PSV Eindhoven gjester Lerkendal torsdag.

Annonse:

En stor skalp, millioner i banken og ikke minst nye sportslige utfordringer ligger i potten når plass i Europa League-gruppespillet avgjøres på Lerkendal. Rosenborg slet seg videre til playoff etter en jevn kamp mot Alanyaspor sist torsdag. Nå venter trolig en enda tøffere oppgave i siste hinder før et eventuelt fjerde gruppespill på rad.

- Det blir garantert en tøff kamp. Det er et godt lag vi møter, med gode enkeltspillere og mye fart. Samtidig er det et relativt ungt lag og det er mulig å straffe dem. Vi får prøvd oss mot et lag som holder et veldig godt europeisk nivå og er nødt til å være på vårt aller beste for å ha en sjanse til å gå videre, sier Tore Reginiussen.

Rosenborg møtte PSV i gruppespillet i Europa League i fjor. Et effektivt bortelag vant 4-1 på Lerkendal, mens det endte 1-1 i Eindhoven. 

- Bortekampen i fjor var den siste og gruppen var avgjort, så vi kan ikke legge for mye i den. Vi så fra hjemmekampen at det er et lag som straffer oss veldig hardt når vi gjør feil. De har ferdigheter til å skape ordentlig trøbbel for oss. Det er en kamp der vi er nødt til å ligge godt og nekte dem rom. Vi er nødt til å ta de mulighetene vi får, sier Reginiussen.

RBK-kapteinen deltok onsdag ettermiddag på den obligatorisk pressekonferansen dagen før kamp i UEFA-regi. Der ble han spurt av NRK om nysigneringen Markus Henriksen, som kan gjøre comeback i svart og hvitt på torsdag.

- Markus har sklidd rett inn. Det er som om han har vært med oss hele året. Han kjenner mange av spillerne, kjenner klubben og trenere, så det har vært uproblematisk. Han har kommet inn med pondus og det virker som han har lyst til å være med på å bidra så fort som mulig. Jeg tror vi kan dra veldig mye nytte av den erfaringen han har, også i store kamper, svarer Reginiussen.

Rosenborg - PSV spilles torsdag 1. oktober klokken 19. Kampen spilles for tomme tribuner, men vises på adressa.no (+) og VG+.

Foto: NTB.

Annonse fra Eliteserien: