Målløst mot Brann

Det endte målløst da Rosenborg og Brann møttes på Lerkendal.

Rosenborg startet oppgjøret mot Brann med en stor sjanse allerede før minutter var spilt. Anders Trondsen la inn fra venstre og både Jensen og Søderlund fikk muligheten til å skyte fra kloss hold, men ingen fikk et bra treff.

Brann eide ballen mest det første kvarteret, men Rosenborg kom på noen farlige kontringer. Helland kom seg gjennom på høyresiden etter 15 minutter og kom alene med Opdal, men det var Brann-keeperen som vant duellen.

Brann hadde også sine sjanser, de også på kontringer. En halvtime var spilt da Grøgaard ble spilt gjennom sentralt. Han ble forstyrret av Meling, men fikk avsluttet. Skuddet ble heldigvis stoppet av André Hansen som gjorde en glimrende redning.

Rosenborg tok mer over i andre omgang og selv om angrepsspillet kun tidvis fløt, så ble det noen store målsjanser. Anders Trondsen klinket til på hel volley på et hjørnespark, men traff bare en motspiller. En enda større sjanse fikk Alexander Søderlund som kom til heading fra sju meter, men Håkon Opdal gjorde en feberredning!

Horneland sendte sine spillere fremover i jakten på seieren og presset Brann i egen boks, men måtte passe på kontringer fra gjestene. 79 minutter var spilt da Brann vant ballen høyt i banen. Koomson avanserte med ballen før han la den like utenfor krysset bak André Hansen. Kampen endte 0-0.

Rosenborg - Brann 0-0