Målløst mot Godset

Rosenborg styrte spillet, men fant ikke veien gjennom det kompakte Strømsgodset-forsvaret.

Rosenborg tok tak i spillet fra start mot Strømsgodset. Gjestene la seg lavt og forsøkte å stenge rommene som RBK-spillerne skulle finne, og klarte det ofte før pause.

RBK måtte ha mye bevegelse og presise pasninger for å lage seg rom, og Mike Jensens løp gjorde at kapteinen flere ganger kom til skudd fra 18-20 meter, men uten at han traff mål.

Den største sjansen før pause sto David Akintola og Pål-André Helland for. På klassisk Rosenborg-vis gikk Akintola ned til dødlinja og slo inn. Helland skar inn fra høyre og banket til på nærmeste stolpe. Dessverre gikk ballen over tverrliggeren.

RBK hadde mye ball også i starten av andre omgang og Akintola var igjen den som var sist på ballen. Fire minutter var spilt da Konradsen slo inn og den nigerianske kantspilleren fikk headet, men dessverre rett på keeper.

Etter 69 minutter kom Samuel inn og skapte trøbbel for RBK med det samme. Han gikk forbi en motspiller på venstresiden og sendte ballen inn i feltet. Etterhvert endte den hos Mike Jensen som banket den med god retning mot lengste hjørne. Dessverre rett i en Godset-fot.

Rosenborg presset kraftig mot slutten. Samuel klinket til fra 18 meter, men keeper fikk slått ballen ut til hjørnespark. Hjørnesparket ble halvklarert og Helland fikk slått inn på nytt. Da stupte Konradsen frem, men igjen dro Myhra frem en god redning.

Dermed ble det 0-0 og poengdeling mot Strømsgodset.

Rosenborg - Strømsgodset 0-0