Målshow mot Sarpsborg

Rosenborg kjørte over Sarpsborg i 2. omgangen og vant til slutt 5-1.

Rosenborg kom ut i hundre og ga seg ikke før ballen hvanet i mål ved Gjermund Åsen etter 4 minutter. Rosenborg ga seg ikke, men etter drøye 10 minutter begynte Sarpsborg å spille seg inn i kampen.

Først fikk sarpingene et mål annulert på grunn av offside, men ikke lenge etter smalt det bak Faye Lund. Isamila Coulibaly fikk en relativt enkel jobb etter bra forarbeid av Jørgen Strand Larsen.

Rosenborg tok over spillet de siste 15 minuttene av omgangen og skapte et par fete sjanser ved Carlo Holse, men ballen ville ikke inn. Dermed gikk lagene til pause på 1-1.

Rosenborg hadde tydeligvis bestemt seg i pausen for at dette skulle de vinne. Hjemmelaget tok grep om kampen og Sarpsborg bare slo ballen unna. Etter et kvarter med konstant trykk måtte sarpingene gi etter. Carlo Holse scoret to kjappe mål etter målgivende fra Emil Ceide og Edvard Tagseth.

Rosenborg spilte med selvtillit etter målene og malte på videre. Etter knappe 80 minutter kunne Kristoffer Zachariassen juble for scoring mot tidligere lagkamerater. Nok en gang etter at Rosenborg spilte seg rundt på venstrekanten. Torgeir Børven vant ballen sentralt før han slo videre til Ceide. Unggutten stormet nedover venstresiden og fant Doff alene foran mål. Den gamle S08-spilleren gjorde ingen feil da han plasserte inn Rosenborgs fjerde.

Akkurat i det vi gikk inn i overtiden skulle Dino Islamovic få æren av å sette inn kveldens siste. Holse valset frem på høyresiden før han slo inn til Tagseth, som på ett touch fant Dino Islamovic. Svensken brukte en berøring for å legge ballen til rette, før han plasserte skuddet nede i hjørnet. Dermed fikk Islamovic æren av å avslutte målfesten til 5-1.

Rosenborg - Sarpsborg (1-1) 5-1