Matchvinner på overtid

Per Ciljan Skjelbred scoret kampens eneste mål to minutter på overtid da et forsterket RBK2 slo Levanger 1–0 i SpareBank 1-cup.

Midtbanespilleren styrte inn et innlegg fra Gjermund Åsen og RBK 2 fikk den forløsende scoringen i sluttsekundene av kampen.

Hjemmelaget stanget mot et oppofrende Levanger gjennom hele kampen og skapte de største sjansene, men det så lenge ut til å ende målløst. Rasmus Wiedesheim-Paul kom svært nære mål på begge sider av pausen, mens Emil Konradsen Ceïde rundet keeper og fikk skuddforsøket blokkert foran streken i 2. omgang. Levanger kom også nær scoring på et langt innkast, som ble mesterlig reddet av Julian Faye Lund.

På overtid dukket altså Per Ciljan Skjelbred opp og sikret RBK 2 seieren i SpareBank 1-cup, med sine ni poeng mot Levangers seks og Nardos tre.