Møter et slagkraftig Las Palmas-lag

Rosenborg avslutter treningsleiren med kamp mot et forsterket Las Palmas B, i det som blir en treningkamp som varer i 60 minutter.

Annonse:

Tirsdag tar Rosenborg turen til nordsiden av Gran Canaria igjen når Las Palmas nok en gang utgjør en treningstest i løpet av årets første treningsleir. Etter rapportene møter Rosenborg et Las Palmas-lag som er en miks mellom La Liga-stallen og reservelaget, noe som kan gi en spennende motstander når trenerteamet jakter ny informasjon inn mot treningsarbeidet de kommende ukene.

Las Palmas - Rosenborg spilles tirsdag 23. januar klokken 12.00, norsk tid. Det er bestemt at kampen varer i to omganger på 30 minutter hver, akkurat som i den første kampen.

Dessverre vil kampen nok en gang være utilgjengelig for publikum på treningsanlegget til Las Palmas, men kampen vises direkte på adressa.no.

NB! Tirsdagens treningskamp er den siste økten på Gran Canaria for denne gang. Rosenborg reiser hjem onsdag ettermiddag, der årets første trening på trøndersk jord blir på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: