Nå smeller det på banen igjen

Mandag startet Rosenborg med kontakttrening igjen. Eneste skår i gleden var at gutta måtte innta kunstgresset på grunn av mye snø.

Annonse:

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborg-spillerne var mandag tilbake på trening med kontakt. Etter å ha gjennomført en screening av klubbens medisinske apparat kunne spillerne innta treningsbanen.

Men på grunn av et grusomt trøndervær måtte laget trene på kunstgressbanen. Akkurat det var en liten nedtur for spillerne som gledet seg til til kontakttrening på gress.

Pål-André Helland stortrivdes på dagens trening. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Pål-André Helland stortrivdes på dagens trening. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

- Det var ikke optimalt, men vi er uansett glade for å være i gang igjen. Været er forhåpentligvis forbigående, sier Pål-André Helland.

- Det var deilig å kjenne på følelsene igjen. Følelsen av å tape og vinne på trening. Det har jeg virkelig savnet, sier han. 

Trenerteamet kjørte ikke den aller tøffeste økta første dag tilbake med kontakt. Etter oppvarming, possession og pasningsøvelser, var det klart for spilløkt 10 mot 10. Og da smeller det ikke like ofte i taklingene som i småbanespill. 

- Det var ok intensitet i økta, men det var en relativt rolig start. Det var litt rust og slurv, men annet var ikke å forvente, sier Pål-André, som nå er underlagt en strengt smittevernsprotokoll.

- Vi har fått lov til å hente og levere i barnehagen. Men bortsette fra det blir det noen turer med bikkja og litt spilling. Det skal nok gå bra, sier han. 

Se video fra dagens spilløkt der Erik Botheim markerte seg med både scoring og en etterlengtet kroppstakling:


Annonse fra Eliteserien: