Nedtur i hjemmepremieren

Vard Haugesund ble minst et nummer for store for Rosenborg 2 i sesongens første hjemmekamp på SalMar-banen.

Annonse:

Gjestene ga seg ikke før det sto 0-4 på lystavlen.

- Det ble voksenfotball mot juniorer. Vi har ballen mye og har flere gode tendenser i 1. omgang, men får en realitetssjekk i forhold til nivået under. Her blir du straffet beinhardt på egne feil. Vi må forbedre måten vi angriper på, med bedre balanse og være mer påskrudd. De har fem skudd og fire mål, sier RBK 2-trener Tormod Bjerkeset.

Rosenborg 2 hadde mye ballinnehav før pause, men det var Vard skapte de største sjansene på kontringer. Slik kom også målene til Erling Flotve Myklebust som ga 0-2 til pause. Filip Brattbakk kom nærmest scoring for hjemmelaget da han headet i stolpen på en dødball rett før hvilen.

_BK_2556
Filip Brattbakk vinner duellen med Vard-helt Erling Flotve Myklebust på første stolpe, men headingen treffer stangen.

Erling Flotve Myklebust fullførte hattricket sitt etter et hjørnespark i 2. omgang. Franklin Daddys Boy Nyenetue hadde en stor sjanse til å redusere, men det var Vard-innbytter Kjetil Vatland Olsen som fikk fullførte til 0-4 på en kontring i sluttminuttene.

- Målene vi slipper inn er for enkle. På to av dem er vi oppe i situasjonen, men vi er ikke inne i situasjonen. Forhåpentligvis gir denne kampen mye læring, sier Bjerkeset.

Kampfakta finner du her. Rosenborg 2 spiller sin neste kamp mot Fløy-Flekkerøy på bortebane førstkommende mandag.

Annonse fra Eliteserien: